krantenwinkel.jpg

GeenPoespas voor een krantenwinkel

Daisy heeft al twaalf jaar een krantenwinkel in D. en is al twaalf jaar niet op vakantie geweest. “Trop is te veel” besliste ze en ze boekte een trip naar de Ardennen voor een 8-tal dagen.

Dat kon omdat Daisy GeenPoespas.com ontdekt had via mond-aan-mond reclame. Zo gaat dat bij zelfstandigen.

Gedurende zes werkdagen, van zes uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds werd Daisy vervangen door een winkelverkoopster met dertig jaar ervaring op de teller.Zij getuigt: “de eerste dagen waren moeilijk ondanks het feit dat ik een dag heb meegelopen met Daisy en ondanks de duidelijke instructies op papier, uitgewerkt door Mieke van GeenPoespas. Ik heb veel ervaring met verkoop van kleine artikelen zoals in snoepwinkels, broodjeszaken en dergelijke. Maar ik moet erkennen dat een krantenwinkel toch weer wat aanpassing vraagt met al die titels, de Lotto en de diverse e-commerce bedrijven die hier hun pakjes droppen.”

Maar de klanten deden niet moeilijk, ze waren een maand op voorhand geïnformeerd door de zaakvoerster.

 

Toen Daisy terug kwam liep alles op wieltjes. Haar reactie op de aanpak van GeenPoespas: “Ik krijg één factuur, heb geen gedoe met allerlei papieren en ik hou nog winst over aan het einde van deze vakantie. Plus, ik heb mijn klanten niet in de steek gelaten zodat ze anders misschien wel een andere krantenwinkel hadden gezocht tijdens mijn vakantie.”

 

De namen en plaatsen zijn fictief om de privacy van onze klanten te beschermen. Mocht u de referentie wensen te spreken, contacteer ons en we regelen een afspraak.

 

#winkelverkoop #flexwerk